Viatges

IMG_20180405_142055_464-01

Les vegades que he viatjat a la vida les puc comptar amb els dits d’una mà; ara bé, el viatge al Nepal no l’oblidaré mai.

Recordo la xafogor d’aquell dia com si fos ahir, també la bellesa d’aquell poblet perdut, un paradís terrenal, com si allà el temps hagués decidit aturar-se per gaudir la vida. Anava amb la companya, que doblava el nombre turístic de l’indret. Tots ens miraven, així i tot, el seu tracte familiar ens feia trencar el cor.

De sobte vaig començar a sentir-me malament, un calfred recorregué el meu cos i m’envaí una suor freda. La companya intentà comunicar-se desesperadament amb els vilatans però només entenien el seu idioma. Pel meu cap aparegué el pensament de la visita de la parca i em vaig desmaiar. Mentre se’m menjava la foscor em semblà escoltar una conversa catalana.

Vaig despertar al llit d’una casa aliena. L’amor em sostenia la mà amb un somriure d’alleugeriment. M’havia agafat un atac i sort del noi que sabia la nostra llengua. Resultà que vivia a Vic, com nosaltres, i estava visitant la família.

La vida és ben curiosa. Allà vaig tornar a néixer i tenia un nou germà.

FI

Dóna la teva opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s