Incendiat

TRENTA ANYS!!!

Trenta anys treballant amb un expedient impecable. Condecorat en diverses ocasions. Medalla a l’heroïcitat després de salvar la vida d’aquella mare i el seu nadó.

Trenta anys… trenta anys volatilitzats en cinc segons, fets miques, oblidats com un pobre soldat abatut en una trinxera. Tot perquè un dia arribi un setciències per canviar el món. MALEÏT PROGRÉS!!

I un dia vénen des de dalt, sortits de la seva cova, a fotre’t una cossa al cul que no oblidaràs mai més. Això sí, amb un somriure i un parell de copets a l’esquena. Ja us explicaré jo on entaforar-vos els copets a l’esquena!

On són els sentiments? l’agraïment, el remordiment, el reconeixement, la compassió? On queden els sacrificis realitzats, el jugar-me la vida!?’

Aquestes han set les paraules de l’ex-comissari Colomb als passadissos del jutjat. En una situació, que podríem qualificar d’irònica, el veiem vigilat de prop pels nous robots policials salvats de l’incendi que provocà al magatzem de la policia de Barcelona.

Després dels anuncis, els oferirem el veredicte sobre el cas, que dictarà l’ordinador central de justícia catalana.

P3-C O, tv3, jutjats de Barcelona.

FI

Una mica tard però aquí deixo el microrelat corresponent a la jornada 7 de la Lliga de Microrelataires Catalans. És un relat que m’agrada, segurament es podria polir una mica més, però penso que està bé encara que no ha aconseguit gaire acceptació en l’encontre on només va aconseguir un vot. A més, vaig descuidar les faltes fins a tal punt que se’m va penalitzà amb l’únic punt aconseguit. He corregit el relat, aquí la versió original. Val a dir que, tot i que me’l vaig pensar una mica, no vaig encertar en l’elecció del tema, que si s’escull bé pot comportar un avantatge. El tema era ‘Incendis’ i el contendent, en Nymerio, en va saber escriure un molt bon relat que li donà una victòria contundent.

Dóna la teva opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s