Jomeo i Rulliet

Conta la llegenda que hi va haver un gran amor, un d’aquells de proporcions èpiques que es relata a qualsevol racó. Un amor immortal, inspiració de molts artistes, poetes de la vida i guardians de la passió. Per allà on passava la parella arribava la il·lusió, tot s’embriagava d’alegria, portaven la força al cor. Així no és d’estranyar que el dia de la tràgica trista tragèdia, es declarés un mes de dol. Si, moriren joves, però amb ells no va morir l’amor que ha perdurat durant segles servint d’inspiració.

Ara no explicaré pas la història, doncs és per tothom prou sabuda i se n’han fet preciosos contes, fins pel·lícules i tot. Jo vull narrar l’altra història, la que no sap mai ningú, i és que no només l’amor és etern, també els dos amants ho són, convertits en tristos fantasmes, condemnats eternament, un al costat de l’altre, dia i nit en un turment. Molts dies es miren amb tristesa, pensant en el seu error, en el dolorós i amarg moment, que cada any en la maleïda data, es torna a repetir, i les dolces parelles que en aquell instant es troben en aquell fatídic lloc, queden sempre condemnades a la immediata ruptura.

Els dies passaren i ja van tres-cents cops, tres centúries amargues en aquell dia, en aquell lloc, una parella s’hi trobava, innocents víctimes del destí, mentre uns, com cada any, l’escena recreaven, els altres començaren a discutir, ell pel coll me l’agafa i li finalitza el camí. Turmentat no ho suporta i decideix acabar-ho tot, pren l’última alenada d’aire i tot seguit apaga el foc. Ara canvia la història, doncs els eterns amants ja no estan sols, ara quatre fantasmes vaguen, en la tristesa d’aquell lloc, i quan al següent any arribi el dia i tot comenci de nou, les parelles que s’hi trobin, condemnades a la mort són.

Dóna la teva opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s